6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Genç Taygun'a gözü yaşlı veda

Eskişehir'de 16 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Tayfun Baran, arkadaşlarının da katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Teyzesini hacca uğurlama töreninde kalp krizi geçirip hastaneye sevk edilirken hayatını kaybeden Tayfun Baran isimli lise öğrencisi, Mamure Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Tayfun Baran'ın cenaze törenine, ailesinin yanı sıra arkadaşları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazına kadar oğlunun tabutunun başından bir an olsun ayrılmayan ve taziyeleri kabul eden acılı baba Ertuğrul Baran, gözyaşlarına boğuldu.

Din görevlisi Orhan Tıraşçı, namaz öncesi yaptığı konuşmada, bir baba ve öğrenci arkadaşları için en zor zaman olduğunu belirterek, "Daha 16'sında gencecik bir kardeşimizi kalp krizi neticesinde kaybettik. Gençler ne olursunuz kötü alışkanlıklara kapılmayın. Sigara, alkol, uyuşturucuyla arkadaşlık etmeyin. Siz bize lazımsınız. Biz sizi seviyoruz. Siz olmazsanız, ileride bu memleketi idare edecek adam olmaz" dedi.
Tayfun Baran'ın cenazesi, kılınan namazın ardından asri mezarlığa defnedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 17:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?