4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Gün, birlik beraberlik günü!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı ve Sanayi Odası (ESO) başkan adayı Cemalettin Sarar, Eskişehir'i dünyaya açacaklarını belirterek, "Gün kıskançlık devri değil, birbirimize sahip çıkmalıyız" dedi.

Sarar, bir grup işadamı ile birlikte Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Giyim Fabrikası'nda düzenlediği basın toplantısında, Sanayi Odası başkanlığına seçildiği takdirde Eskişehir'i bir dünya markası yapacaklarını söyledi.

Cemalettin Sarar, "Son krizle birlikte Eskişehir sanayisinde de ciddi meseleler ortaya çıkmaya başladı. Son iki ayda bazı firmalar faaliyetlerine ara vermiş bulunmaktadır. Bu doğrudan hem çalışanları, hem de işverenleri ilgilendiren bir konudur. Hiç bir işveren faaliyetlerini durdurmak ya da son vermek, işçisini mağdur etmek istemez" diye konuştu.

Eskişehir Sanayi Odası başkanlık seçimlerinin 21 Ocak'ta yapılacağını hatırlatan Sarar, şunları söyledi:

"Buradaki arkadaşlarımın hepsi de Oda Meclisi'ne girmek isteyen aday arkadaşlarımdır. Bizler her zaman sanayicilerimizin yanında olacağız, dertlerini dinleyeceğiz. Kötü gelişmeleri düzeltmek için el birliği ile çalışacağız. Bunun son örneğini Eskişehir Ticaret Odası'nda verdik. Buradan tüm işadamı arkadaşlarıma sesleniyorum. Biz kıskançlıkları bırakıp, birlik olmalıyız. Meseleleri olan arkadaşlarımızın elinden tutarak, onları kriz ortamından kurtarmak için neler yapılabilir? sorusuna cevap aramalıyız."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2009 Pazartesi 21:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?