6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Gürültü yapan komşusunu dövdü

ESKİŞEHİR'de 73 yaşındaki Mehmet Kılıç, evinin alt katında kuaförlük yapan 38 yaşındaki Semra Biçer'i gürültü yaptığı için dövdüğü iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 10.30 sıralarında Alanönü Mahallesi Gazi Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Kılıç ile alt katındaki kuaförün sahibi Semra Biçer gürültü meselesinden tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Kılıç'ın ittiği Semra Biçer düşüp belinden hafif şekilde yaralandı. Şikayet üzerine Mehmet Kılıç polisler tarafından gözaltına alındı. Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülen Semra Biçer'in tedavisi acil serviste ayakta yapılıp taburcu edildi.

Komşusu Mehmet Kılıç'tan şikayetçi olan Semra Biçer, “Üst katta oturan Mehmet Kılıç dükkanıma gelerek bana gürültü yaptığımı söyledi ve hakaretlerde bulundu. Daha sonra da beni ittirdi. İttirme sonucunda dükkan içindeki tezgaha çarpıp yere düştüm” dedi.

Götürüldüğü polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra savcılığın talimatı ile serbest bırakılan Mehmet Kılıç ise kuaför olan komşusu ile tartıştığını ve onu ittirdiğini söyleyerek, “Ben sadece ittirdim. İttirdiğim için de yere düşmedi. Ayrıca ona hakaratte de bulunmadım” diye konuştu.

DHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 14:01:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?