5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Halil Ünal'dan gözdağı

HALİL ÜNAL'DAN 3 BÜYÜKLERE GÖZDAĞI

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, "İstanbul'un derebeylerine, büyük takımlarına diz çöktürecek anlamda geçmişte Sivas'ın, bugün Bursa'nın yaptığını, önümüzdeki yıllarda Eskişehirspor'un yapabilmesi fevkalade mümkün. O anlamda bir hazırlık içerisindeyiz" dedi.

Eskişehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı öncesi gazetecilere açıklama yapan Ünal, oyuncuların belki büyük maçlara daha kolay hazırlanabildiğini belirterek, "Maalesef Denizli ve Ankaragücü maçında iyi oynadığımız söylenemez. Bedelini ağır ödedik. Tabii ki üzgünüz. Şu da bir gerçek ki, bizim takımımız bu değil. Eskişehirspor'un herkesi yenebilecek gücü var. Netice itibariyle önümüzde önemli bir Trabzon maçı var. Ondan sonra Fenerbahçe deplasmanı, içeride Sivas, son maçımız Diyarbakır deplasmanıyla

sezonu kapatacağız. 4 maçın üçünü kazandığımızda 9 puanla hedeflerimizden kopmamış oluruz. 4 maçı kazanırsak her şey olur. Kalan 4 maçımıza da galibiyet için çıkacağız. Önemli olan inanmak" diye konuştu.

Halil Ünal, gelecek yılın plan ve programını, kalacak, gidecek oyuncularla takıma yapılacak takviyeleri de masaya yatıracakları toplantıda, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yola devam edip etmeyeceklerine de karar vereceklerini kaydetti. Daha profesyonel bir şekilde ligin zirvesinde mücadele etmek istediklerini dile getiren Ünal, "Artık İstanbul'un derebeylerine, büyük takımlarına da diz çöktürecek anlamda geçmişte Sivas'ın, bugün Bursa'nın yaptığını,

önümüzdeki yıllarda Eskişehirspor'un yapabilmesi fevkalade mümkün. O anlamda bir hazırlık içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 17:57:00
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?