9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

Hamile eşini sokak ortasında bıçakladı

ESKİŞEHİR'de oturan 27 yaşındaki Kader Kandemir, bir süreden bu yana ayrı yaşadığı 4.5 aylık hamile eşi 23 yaşındaki Fadime Kandemir'i barışma teklifini kabul etmediği için sokak ortasında bıçakladı. Yaralanan Fadime Kandemir, hastaneye kaldırıldı. Kaçan Kader Kandemir kısa süre sonra polislere teslim oldu.

Olay, Yıldıztepe Mahallesi Mahallesi Turna Sokak'ta bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Kader Kandemir, ayrı yaşadığı 3 çocuk annesi ve hamile eşi Fadime Kandemir'i bıçakla yaraladı. Kader Kandemir kaçarken gögsünden ve kollarından bıçakla yaralanan Fadime Kandemir, 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gögsü ve kollarından olmak üzere 3 yerinden bıçakla yaralanan Fadime Kandemir’in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Eşini bıçakla yaralayan Kader Kandemir, kısa süre sonra 155'i telefonla arayarak Atatürk Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonunda olduğunu ve teslim olmak istediğini belirtti. Akaryakıt istasyonuna giden polisler Kader Kandemir'i gözaltına aldı. Kader Kandemir polislere “Eşimle aramızda sorunlar vardı. Bir süredir ayrı yaşıyorduk. Ona barışma teklifinde bulundum. Kabul etmeyince aramızda tartışma çıktı ve onu bıçakladım” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 16:35:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?