5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

HAS 'Vira Bismillah' dedi!

HALKIN SESİ PARTİSİ (HAS) VİRA BİSMİLLAH DEDİ

Halkın Sesi Partisi (HAS) Eskişehir İl Başkanı Avukat Mustafa Özkan, "Türkiye'de yeni bir siyaset sayfasının açılmasına, yeni bir yürüyüşe başladıklarını söyledi.

Halkın Sesi Partisi (HAS) Eskişehir il teşkilatıi Odunpazarı ve Tepabaşı ilçe teşkilatlarının evraklarını valiliğe teslim etti.

İyi niyetler ve temzi duygularla bu millete ve insanlığa hizmet için bir araya geldiklerini ifade eden İl Başkanı Mustafa Özkan, "Yürekten inanıyorum ki Türkiye'nin geleceğini inşa edeceğiz. Herkesin eşit ve özgür yurttaşlar olduğu, her ferdinin adaletten pay aldığı ve hakça paylaşıma sahip olduğu bir Türkiye'yi oluşturmak inşallah bu kadrolara nasip olacaktır" dedi.

Hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Özkan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Mücadelemiz yüksek hedefler uğruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin duaları ve destekleriyle ve medeniyetimizin bize vermiş olduğu büyük güçle ayakta duracağız, bununla hayat bulacağız. Bu yolculuğun hayırlı uğurlu olmasını tememni ediyorum,'vira bismillah' dediğimiz bu ilk günün Türkiye siyaseti ve Eskişehir siyaseti için unutulmaz bir gün olmasını diliyorum. Cenabı Allah'a bizlere bu ülkeye ve insanlığa hayırlı hizmetler yapmayı ve gök kubbede hoş sedalar bırakarak öte dünyaya göçmeyi nasip etsn diye dua ediyorum. Türkiye'nin alışılmış sağ, sol, ilerici, gerici, muhafazakar, laik, milliyetçi gibi tanımlamaların tamamem dışında bir siyasal terkibi oluşturuyor. Çünkü bu tanımlamaların artık hiç birisi Türkiye'de halkın ihtiyaçlarına cevap verecek muhtevada değildir. Bu çerçevede baktığımız zaman bu parti sağcı, solcu, liberal, muhafazakar bir parti de değildir.Bu parti Türkiye'de milletin, halkın merkezi olan bir partidir. Onun için yerimizi milletin-halkın merkezi olarak tanımlıyoruz"şeklinde konuştu.

HALKIN SESİ PARTİSİ (HAS) VİRA BİSMİLLAH DEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2010 Perşembe 14:48:01
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 14:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?