4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Hayırsız evlat terör saçtı

Eskişehir'de, arkadaşlarının yanına taşınmasına karşı çıkan babasını bıçaklayıp, kendisine müdahale eden kız kardeşini darp ettiği, olay yerine gelen 2 polis memurunu da keserle yaraladığı iddia edilen bir genç gözaltına alındı.

İddiaya göre, Şarhöyük Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan M.K. (27), babası A.K.'ye (52) arkadaşlarıyla kalmak için evden taşınmak istediğini söyledi. Bunun üzerine çıkan tartışma, kısa sürede büyüdü. Münakaşanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K., babası A.K.'yi göğsünden ve kalçasından bıçakladı.

Kavgayı ayırmak isteyen kız kardeşi G.K.'yi (26) de darp etti. M.K., ihbar üzerine olay yerine gelen 2 polis memuruna ise keserle saldırıp ellerinden yaraladı. Yaralanan baba A.K. ile kızı G.K., olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan A.K.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi. Hafif yaralanan polis memurları ise, Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Şüpheli M.K.'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:44:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?