6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Hırsız-polis kovalamacası kanlı bitti

Eskişehir'de polisin 'dur' ihtarına uymayan 4 hırsızlık şüphelisinin içinde olduğu otomobilin takla atıp şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan kiraladıkları 60 ZK 656 plakalı otomobille, Eskişehir'in Ertuğrulgazi Mahallesi Sercan Sokağı Raykent Siteleri'ne gelen Okan B. (20), Ş.T. (25), G.Y. (23), A.A.'nın (17), bahse konu yerde park halinde bulunan 26 FC 537 plakalı kamyonetten mazot ve akü çalmaya teşebbüs ettikleri iddia edildi.

Gençler, bir vatandaşın kendilerini fark etmesi üzerine kiraladıkları araçla olay yerinden ayrıldı. Polis ekipleri, ihbar üzerine 60 ZK 656 plakalı aracı, Çevre Yolu'nda takip etmeye başladı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan ve yolda içinde ne olduğu henüz tespit edilemeyen bir poşeti aracın camından dışarıya atan şahısların içinde olduğu otomobilin sürücüsü, Kartal Kavşağı'nda bir ekibin beklediğini fark edince, panikleyip direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Takla atıp şarampole uçan otomobilden araziye fırlayarak yaralanan Okan B., Ş.T., G.Y. ve A.A., olay yerine çağrılan 112 ambulanslarıyla Eskişehir Devlet ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Okan B. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Olayla alakalı soruşturmaya devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 12:56:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?