6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Hırsızı attığı çığlıkla yakalattı

Eskişehir'de, asansörden indiğinde evinden dizüstü bilgisayarını çalan 2 kişiyle karşılaşan bir kadının attığı çığlığı duyan vatandaşlar, hırsızlardan birini yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Vatan Caddesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, S.D. (34) ile T.A. (24), bir dairenin kapı kilidini kırarak dizüstü bilgisayar, cep telefonu ve 6 yüzük çaldı.

Hırsızlar daireden çıkarken, bu esnada evine girmek için asansöre binen S.T. (39) adlı bayan, ikametinin bulunduğu katta indi. S.T., dizüstü bilgisayarını S.D.'nin elinde görünce çığlık attı.

Bunun üzerine kaçmaya başlayan S.D., suç ortağıyLa birlikte apartmandan çıkarken, bilgisayarı da park halindeki araçların yanına attı. Bayanın çığlığını duyan çevredeki vatandaşlar S.D.'yi yakalarken, diğer zanlı T.A. kaçmayı başardı. Polisin gözaltına aldığı S.D.'nin üzerinde 3 tornavida, bir İngiliz anahtarı, bir bıçak ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "ikametten hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından mahkemeye çıkarılan S.D. tutuklandı. Diğer firari zanlı T.A.'nın yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 12:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?