6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Hırsızı gizli kamerayla yakaladılar

ESKİŞEHİR Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kadın doktorların dolaplarında bulunan cüzdanlarından toplam 1070 YTL çalan temizlik görevlisi kadını, gizli kamera ele verdi.

ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde stajyer doktor olarak görev yapan Serpil Danacıoğlu, Burcu Köyden, Zeynep Doğru, Gülden Bakıcı ve Şebnem Emine Parspur yaklaşık bir yıldan bu yana cüzdanlarından sürekli olarak belirli miktarlarda para çalınması üzerine odaya gizledikleri bir kamera yerleştirdi. Kamera görüntülerini izleyen doktorlar odaya giren özel temizlik şirketi elmanlarından Neziha Yazgı’nın dolapları açıp cüzdanlarından para aldıklarını görünce durumu polise bildirdi.

Şikayet üzerine gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Neziha Yazgı, paraya ihtiyacı olduğunu bu nedenle doktorlarların dolaplarını açıp çanta ve cüzdanlarından belirli miktarlarda para çaldığını söyledi. 5 doktorun toplam 1070 YTL’sini çalan Neziha Yazgı hırsızlık suçundan çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

DHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 13:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?