4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Hırsızlık zanlıları kıskıvrak yakalandı

Eskişehir'de 2.5 ay önce bir ikamette ev sahibine silah çekmek suretiyle hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi, bir çuval dolusu içki şişesi taşırken yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi Derman Caddesi'nde ellerinde bir çuvalla ağır malzeme taşıyan L.U. (32), T.B. (18) ve E.K. (18), durumlarından şüphelenen polis ekiplerince durduruldu.

Torbada 11 adet içki şişesinin yanı sıra bir kutu çikolata, bir murç olduğu tespit edilirken, polisler kendilerine direnen 3 şüpheliyi güç kullanarak gözaltına aldı. Üzerlerinde bir bıçak ile tornavida çıkan şahısların, 9 Şubat 2009 tarihinde Zafer Mahallesi Çevre Yolu Sokağı'nda A.K. adlı kişiye silah çekmek suretiyle evinden televizyon, 3 çift ayakkabı, 2 mont, 5-6 kumaş pantolon çalıp, bir televizyon, uydu alıcısı ve ısıtıcı çalmaya teşebbüs eden kişiler olduğu öne sürüldü.x

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, "evden hırsızlık, konut dokunulmazlığını ihlal, mala zarar verme ve silah çekmek suretiyle tehdit" suçlarından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 18:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?