6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Hurda lastik deposunda yangın

Eskişehir'de, Sanayi Çarşısı'nda hurda lastik deposunda çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Esnaf korkulu saatler yaşarken, işyeri çalışanları, itfaiye ekipleri ve görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Eskişehir Ankara Karayolu üzerindeki Sanayi Çarşısı'nda bir firmanın hurda lastik deposunda yangın çıktı. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yaptığı mücadelede, gökyüzüne yükselen alevleri söndürmek için yoğun çaba sarf edildi.

Görevlilerin köpük ve su sıkarak yaptıkları müdahalede tonlarca hurda lastik alev alev yanarken, yangın işyerinin arkasındaki hurda buzdolabı kapaklarının bulunduğu hurdalığa da sıçradı. Bu sırada, olay yerinde bulunan bir işyerinin çalışanları, itfaiye ekipleri ile basın mensuplarına saldırdı.

Polis, esnafı sakinleştirirken, sanayici esnafı yangını endişeli gözlerle izledi. Yaklaşık 2.5 saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınırken, esnaf rahat bir nefes aldı.

Bazı vatandaşlar yangının hurdalıkta bakır kabloların yakılmasından kaynaklandığını ileri sürerken, itfaiye ve polis yangının çıkış sebebini araştırıyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 16:02:10
Güncelleme :19 Mayıs 2008 Pazartesi 17:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?