3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

İki ayrı kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Y. (48) idaresindeki 03 HE 642 plakalı otomobil, Eskişehir-Ankara karayolu Kaymaz beldesi girişinde plakası henüz belirlenemeyen bir kamyona arkadan çarptı.

Kazada, araçta bulunan Havva Yıldı (40) olay yerinde hayatını yitirdi. Yaralanan sürücü Mustafa Y. ile Baha Yıldı (22) ve Başak Yıldı (19) ise, 112 ambulanslarıyla kaldırıldıkları Eskişehir Omangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza geçiren ailenin, Eskişehir'de bir yakınları için gelinlik aldıktan sonra Afyonkarahisar'da bugün gerçekleştirecek düğüne gittikleri öğrenildi.

Bu arada, kazadan sonra kaçan kamyon şoförünün yakalanması için çalışma başlatıldı.Diğer kaza, Osmangazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) önünde yaşandı. Kerim K. (23) yönetimindeki 26 SH 563 plakalı kamyonet ile Mehmet Ali K.'nin (54) kullandığı 26 EZ 934 plakalı kamyon, bahse konu yerde çarpıştı.

Kazada araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Kerim K., itfaiye ve 112 görevlilerinin çalışması neticesinde kurtarıldı. Ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürülen gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2009 Çarşamba 12:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?