9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

İki kardeş akıma kapılıp can verdi

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde serinlemek için su birikmesi sonucu oluşan küçük kanala giren 2 kardeş, kopan iki su pompası arasındaki elektrik kablosuna temas etmeleri sonucu öldü. Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde serinlemek için su birikmesi sonucu oluşan küçük kanala giren 2 kardeş, kopan iki su pompası arasındaki elektrik kablosuna temas etmeleri sonucu öldü.

Orta Mahalle Kırıkçı Sokak'ta oturan Onur (10) ve ağabeyi Bahadır Söğüt (14) ile arkadaşları Yalçın Çetin (19), serinlemek için Işıklar Mahallesi bent başı mevkisindeki su birikmesi sonucu oluşan küçük kanala gitti.

Onur ve Bahadır Söğüt kardeşler ile Yalçın Çetin, burada bir süre yüzdükten sonra sudan çıkıp şakalaşmaya başladı. Onur Söğüt, bu sırada kopan iki su pompası arasındaki elektrik kablosuna temas edip, akıma kapıldı. Kardeşini kurtarmak isteyen Bahadır Söğüt de elektrik teline temas edince akıma kapıldı.

Necatibey İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Onur ile aynı okulun 8. sınıf öğrencisi ağabeyi Bahadır Söğüt, olay yerinde yaşamını yitirdi. At arabası kullanıp çobanlık yaparak geçimini sağlayan baba Yücel Söğüt (46) ile eşi Emine Söğüt (40), çocuklarının ölüm haberini alınca fenalık geçirdi.

Emniyet güçleri, olayla ilgili olarak Yalçın Çetin'in ifadesine başvurdu. Cenazeler, Mahmudiye Sağlık Ocağı'ndaki ilk incelemenin ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

AA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2007 Çarşamba 12:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?