5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

İndirim kampanyasına büyük ilgi

ESKİŞEHİR'DE TEKNOSA İNDİRİM KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden Teknosa, düzenlediği özel kampanya ile Eskişehirlilere indirimli fiyatlarla alış veriş keyfi yaşattı. USB bellekten LCD TV'ye birçok elektronik ürünün yüzde 90'a varan indirimlerle satışa sunulduğu kampanyada en büyük ilgiyi netbook, notebook ve cep telefonları gördü.

Özel indirim kampanyasını Eskişehir Neoplus Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasında düzenledi. Bilgisayardan LCD TV'ye, dijital fotoğraf makinesinden küçük ev aletlerine binlerce ürün, yüzde 90'a varan indirimlerle Eskişehirlilerin beğenisine sunuldu.

20 Şubat günü gerçekleştirilen kampanyaya kentin sembolü öğrenciler büyük ilgi gösterirken, çevre illerden de katılımın olduğu gözlemlendi.

Kampanya kapsamında indirimli fiyatlardan faydalanmak isteyenler, sabahın erken saatlerinde Neoplus Teknosa Mağazası önünde toplanmaya başladı. Teknosa yetkilileri mağazanın kapılarının açılmasını bekleyenlere battaniye dağıttı, çay ve simit ikram etti.

Sabah saat 05:00'te kapılar açılarak, Eskişehirli tüketicilerin gruplar halinde içeriye alınması, reyon ve kasalarda yoğunluk yaşanmasını önledi.

Neoplus Teknosa Mağazasında, 69,90 TL'ye Nokia Cep Telefonu, 59,90 TL'ye Kumtel Infrared Isıtıcı Eskişehirlilerin beğenisine sunulurken, netbook ürünleri 399 TL, notebook ürünleri 888 TL, LCD televizyonlar ise 649 TL'den başlayan fiyatlarla satıldı.

Kampanyaya en çok ilgiyi gösteren genç tüketiciler tercihlerini notebook, netbook, cep telefonu ve MP3 çalarlardan yana kullandı. Eskişehirli kadınların ilgisi ise LCD TV'ler, mutfak gereçleri ve Infrared Isıtıcılardan yana oldu. Kampanyalı ürünler arasında ilk tükenen 399 TL'lik fiyatı ile satışa sunulan netbook ürünleri olurken, 4,90 ile 9,90 TL arasında fiyatlara sahip indirim sepetlerindeki MP3 çalar, USB bellek, notebook çantası, web cam ve mouse ürünleri de büyük ilgi gördü.

ESKİŞEHİR'DE TEKNOSA İNDİRİM KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 10:24:02
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 14:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?