5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

İnternet efsanesi oldu

KENDİNİ BIÇAKLAYANLARI İÇKİ ŞİŞELERİYLE KOVALADI, HAYRAN KİTLESİ OLUŞTURDU

Eskişehir'de bir Tekel bayiinde "içki değiştirme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanınca kendisine saldıran 4 kişiye 5 kasa içki dolu şişe atan esnaf Ahmet Yılmaz'ın sosyal paylaşım sitelerinde grup kuran hayranları, olayın internette tıklanma rekorları kıran güvenlik kamerası görüntüleriyle "Tekel Savaşları" adlı film fragmanı bile oluşturdu.

Eskişehir'in Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bir Tekel bayiinde iki hafta önce kendisine saldırıp sol bacağından bıçaklayan M.D., M.A., M.K. ve H.D.'yi dükkandaki içki şişelerini atarak kovalayan oto kiralama dükkanı sahibi Ahmet Yılmaz, güvenlik kamerası görüntülerinin internette hızla yayılmasıyla bir anda hayran kitlesine sahip oldu. Yılmaz'ın hayranları sosyal paylaşım sitelerinde kendisi için gruplar kurdu ve birbirinden ilginç hale getirdikleri resimlerini paylaştı. Hayranları, söz konusu görüntülerle film "Tekel Savaşları" adlı film fragmanı bile oluşturdu.

Ahmet Yılmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Tekel bayii ile ilgili zarar tespiti oldu, hasar 4 bin 500 TL civarında çıktı. Onu da sigortadan karşılamışlar. Sigorta şirketi o masrafı ödemiş. Bayici de benden herhangi bir talepte bulunmadı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 14:36:01
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 22:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?