9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

İntihar için ikinci kez çatıya çıktı

Eskişehir'de, ikinci kez çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan bir genç, yine polisler tarafından ikna edildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde Gökmeydan Mahallesi Faruk Şükrü Caddesi'nde bir apartmanın çatısına çıkarak intihara teşebbüs eden ve polisler tarafından eyleminden vaz geçirilen C.Ç. (27), dün gece bu kez Hamamyolu Caddesi'nde 7 katlı bir inşaatın çatısına çıktı.

Sevdiği kızın yanına getirilmesini isteyen genç, bir süre aşağıdaki polislerle cep telefonuyla konuştu. Daha sonra sevdiği kızın getirilmemesi halinde aşağıya atlayacağı tehdidinde bulunan C.Ç.'nin yanına kendisini ikna etmek için emniyet yetkilileri çıktı. Bu arada, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri, her ihtimale karşı bina çevresinde güvenlik tedbiri aldı.

Bir saat sonra polislerin ikna ettiği genç, aşağıya indirildi. İnşaatın yanındaki apartmanda oturan vatandaşların tepki gösterdiği C.Ç., ekip otosuna bindirilerek, önce hastaneye ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Apartman sakinleri, iş adamı Cemalettin S'ye ait olduğunu ileri sürdükleri inşaattan binalarına daha önce de hırsız girdiğini belirterek, "İnsan bir bekçi tutar. Bir bekçi görevli olsa, bu olaylar yaşanmazdı. Cemalettin S'den daha önceki olayda şikayetçi olduk. Şimdi, yine kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca, C.Ç.'den de şikayetçiyiz" dedi.

İntihara teşebbüs eden genç, bir süre sonra serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 17:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tacettin keskin IP: 81.215.55.xxx Tarih : 21.10.2007 11:48:44

ya bırakın adam atlasın ya da sevdiği kızı getirin görsün delikanlı ne olacak ki üç günlük dünyada adam deli gibi seviyor belli işte.