6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

İşçisini öldüren sanık tahliye oldu

Eskişehir'in Beylikova ilçesinde, yanında çalışan işçisini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık cezai ehliyeti olmadığı gerekçesiyle tahliye edilirken, eşi cinayete azmettirmek iddiasıyla yargılanacak.

Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya, tutuklu sanık M.E.C. (68) ile tutuksuz yargılanan eşi S.C. ve avukatları katıldı. Duruşmada ifade veren M.E.C., "Kimse bana öldürmemi söylemedi. Şahsı eşime sarkıntılık yaptığı için öldürdüm" dedi.

Mahkeme heyeti, adli tıptan gelen ve sanığın cezai ehliyetinin olmadığına dair rapor üzerine M.E.C.'nin tahliyesine ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi edilmesine karar verdi. Duruşmada kocasını cinayet için azmettirdiği iddiasıyla ilk kez hakim karşısına çıkan S.C. ise, suçsuz olduğunu söyledi.

Mahkeme, S.C.'nin cinayeti azmettirdiği gerekçesiyle yargılanmasını kararlaştırdı. Duruşma, eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.
9 ay önce ilçenin Köprübaşı Caddesi İpekyolu üzerinde bir evde oturan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen M.E.C. (67) ile yanında çalışan işçi Erdal Yalın (31) arasında tartışma çıkmış, M.E.C.'nin av tüfeğiyle vurduğu Yalın hayatını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 17:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şenol öz IP: 195.174.139.xxx Tarih : 26.07.2008 11:40:38

Bir deli raporu al önüne geleni öldür oh ne ala yan baktı öldür,düz baktı öldür,ortadan baktı öldür.olan ölene ve geride bıraktığı garibana oluyor.İşçisini öldürmüş pekala ölenin eşi ve çocukları ne olucak .Bunun gibi raporu olan adamlar için bir kanun çıkarılmalı ve hiç dışarıya salınmamalı şimdi bazıları diyeceki insan hakları, ölen garibanın hiç mi insan hakkı yok,geride bıraktığı eşinin ve çocuklarının hiçmi insan hakkı yok insan hakkı diyenlere söylüyorum çıkarında geride kalanlara bir 5 kuruş verin de görelim.Bu ev nasıl geçinicek bu eve kim ekmek getiricek SALLANDIRICAKSIN başka yolu yok.Ahiler mahallesi muhtarı şenol öz-ankara