5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Işık kavgası kanlı bitti!

ESKİŞEHİR'DE TAKSİCİ CİNAYETİ

Eskişehir'de bir taksici, sarı ışıkta geçme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Caddesi'ndeki Mini Taksi Durağı'nda gece saatlerinde meydana gelen olayda, 26 T 0035 plakalı taksi şoförü İlker Kesikbaş (31) ile henüz kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişi arasında sarı ışıkta geçme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Münakaşanın kavgaya dönüşmesiyle Kesikbaş, vücudunun bir çok yerine aldığı çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Ağır yaralanan taksi şoförü, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri, olaydan sonra kaçan ve birinin boynunda kılıçlı kolye takılı olan katil zanlılarının yakalanması için araştırma başlattı.Bu arada aynı taksi durağında görevli taksiciler, arkadaşlarının öldürülmesini protesto etmek maksadıyla araçlarına siyah kurdele bağladı. Evli ve iki çocuk babası olduğu bildirilen İlker Kesikbaş'ın günlük 15 lira yevmiyle kendisine ait olmayan takside şoförlük yaptığını belirten arkadaşları, "Arkadaşımız daha önce

telefon alıp satıyordu. İflas edince taksi şoförlüğüne başladı. Sarı ışıkta geçme meselesi yüzünden tartıştığı kişiler durağa kadar gelip kendisini bıçaklayarak öldürmüş" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ESKİŞEHİR'DE TAKSİCİ CİNAYETİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 13:56:04
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 14:29:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?