9
Mayıs
2024
Perşembe
ESKİŞEHİR

İslam ameliyat için yardım bekliyor

Eskişehir'de, kasları gelişmemesi sebebiyle yürüyemediği için ameliyat olması gereken ilköğretim öğrencisi İslam Olkun, Fenerbahçeli futbolcu Roberto Carlos ile tanışmayı çok istediğini söyledi.

Büyükdere Mahallesi'nde yaşayan Kılıçarslan İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi İslam Olkun (11), kas gevşekliğine bağlı olarak 7 aylıkken yakalandığı SMA hastalığı sebebiyle akülü arabaya mahkum bir hayat sürüyor.

Minik İslam'ın gözü yaşlı annesi Sevval Olkun, oğlunun acilen belinden ciddi bir ameliyat olması gerektiğini belirterek, "Bu ameliyatla belki de oğlumun yeniden sağlığına kavuşması sözkonusu olacak. İzmirli bir doktor, yüzde 80 umut vererek, oğlumun Japonya'da ameliyat olmasını önerdi. Ancak, bunun için 80 bin YTL'ye ihtiyacımız var. Maddi gücümüz bu ameliyatı gerçekleştirmek için yeterli değil. Oğlumun bindiği akülü arabayı da İzmirli bir hayırsever gönderdi. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz" dedi.

Fenerbahçe fanatiği olan ve odasını sarı-lacivert renklerle süsleten İslam Olkun ise, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'nin bir maçını izleyip, ünlü futbolcu Roberto Carlos ile tanışmayı çok istediğini söyledi. Ameliyat olup, yeniden yürüyeceği günün hayalini kuran Olkun, "Akranlarım sokakta oynayıp, koşarken ben bunun özlemini duyuyorum. Büyüyünce futbol hakemi olmayı planlıyorum" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 15:47:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?