3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

İşsiz baba yardım bekliyor

Eskişehir'de hasta olan kızına böbreğini verecek olan ancak 8 bin 500 liraya ihtiyaç olduğunu belirten işsiz Sedat Şamdan, devlet büyüklerinden yardım istedi.

Eskişehir'de 3 yıldan bu yana böbrek hastalığı ile mücadele eden 26 yaşındaki Esra Şamdan, parasızlık sebebiyle ameliyat olamıyor. Babasının dokuları ile dokuları uyuşan Şamdan, diyalizden kurtulmak istediğini belirtti.

Eskişehir Valisine ve belediye başkanlarına seslenen Esra Şamdan, "Vali amca benim bu acımı duysa yardım eder. Sizler aracılığıyla buradan sesleniyorum. Beni bu acıdan kurtarın. Ameliyatım için gerekli olan 8 bin 500 TL için bize yardımcı olun. Babam işsiz. O elinden geldiği kadar iyileşmem için yardımcı oluyor. Ama işsiz olduğu için o da sıkıntılara giriyor" dedi.

Fedakar baba Sedat Şamdan ise, işsiz olduğu için kızını ameliyat ettiremediğini söyledi. Baba Şamdan, "Kızımın sağlığı için canımı veririm. Ama elimde avucumda yok. Olanı da kızımın sağlığı için harcadım. Kızım ile benim dokularım uyuştu. Tüm tahlil sonuçları pozitif çıktı. Sadece ameliyat için 8 bin 500 TL para gerekli. Duyarlı büyüklerimize, belediye başkanlarımıza sesleniyorum. Kızımın bu acıdan kurtulması için yardım edin" diye konuştu.

Tüm Engelliler ve Kimsesizler Derneği Başkanı Muammer Koruk, aileye her türlü desteği verdiklerini, Esra'nın iyileşmesi için Eskişehir halkının yardım edeceğine yürekten inandığını söyledi

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2011 Pazartesi 18:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?