4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

İşten çıkarılan işçinin intikamı!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, işten çıkarılmasından sorumlu tuttuğu bir çiftliğin müdürüne ait otomobili molotof kokteyli ile yaktığı iddia edilen bir genç ve 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. Bir piliç çiftliğinde müdür olarak çalışan H.Ö.'ye (30) ait park halindeki 06 ZGC 51 plakalı otomobil, molotof kokteyli atılarak kundaklandı. Olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri, çiftliğin eski işçilerinden S.U. (23) ile arkadaşları İ.I. (22) ve G.Y.'yi (25) yakaladı.

Gözaltına alınan zanlıların polise verdikleri ifadelerinde, S.U.'yu işten çıkarıp hakaret ettiğini öne sürdükleri H.Ö.'nün gözünü korkutmak istediklerini belirterek, "Bir akaryakıt istasyonuna giderek 5 litrelik bidona benzin aldık. Benzinden bir miktar boş şişeye koyduk ve üzerine bez parçası tıkayıp yakarak S.U.'nun gösterdiği H.Ö.'ye ait otomobilin yanına attık. Olay yerinden başka bir araçla ayrıldık" dedikleri öğrenildi.

Şahıslardan şikayetçi olan müdür H.Ö. ise, yanında çalışan S.U.'nun işine uygunsuz davranışlarından dolayı 27 Ocak günü son verdiklerini, olaydan dolayı otomobilinde 250-300 TL değerinde maddi hasar oluştuğunu bildirdi.

Nasrettin Hoca Polis Merkezi'nde işlemleri tamamlanan S.U., İ.I. ve G.Y. "kasten yangın çıkarmak" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 13:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?