5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

İstifa iddialarını yalanladı

RIZA ÇALIMBAY, İSTİFA EDECEĞİ İDDİALARINI YALANLADI

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından istifa edeceği iddialarını yalanlayarak, "Böyle bir şey söz konusu değil, benim sezon sonuna kadar mukavelem devam ediyor. Burada iyiler kadar kötü insanlar da var, biz onlarla da mücadele edeceğiz. Bizim tek düşüncemiz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak" dedi.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Çalımbay, geçen hafta Bursa deplasmanında oynadıkları oyunun takımın gerçek gücünü yansıtmadığını belirterek, "Defansın Bursa maçında yaptığı hatalar, bize yakışmayan hatalardı. Biz Bursa'da, geçen sene Gençlerbirliği karşılaşmasının hemen hemen aynısı bir maç oynadık. Çok basit bir hatayla başladık. Ummadığımız hatalarla mağlup olduk. Bursa maçından iyi dersler aldığımıza eminiz. Buradaki dersler, bize bir çok şey kazandıracak. Biz bu maçı unuttuk,

bu haftaki İstanbul Büyükşehir Belediye maçına bakıyoruz. Bütün amacımız, bu maçı kazanmak ve kazanacak da güçteyiz. Yapacağımız tek şey, her zamankinden daha çok mücadele etmek. Biz taraftarlardan, herkesten sabır istiyoruz. Yeni transferler ve bazı oyuncularımız, henüz hazır değil. 2-3 hafta sonra bambaşka, alternatifi çok bir Eskişehirspor olacak" diye konuştu.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra istifa edeceği, kulübün kendisiyle yollarını ayırdığını ve bu haftaki karşılaşmanın son maçı olduğu iddialarıyla ilgili soruya ise şu cevabı verdi:

"Onların nereden çıktığını bilemiyorum. Benim zaten burada sezon sonuna kadar mukavelem var. Öyle bir şey olduğunu da zannetmiyorum. Burada maalesef, tabii iyiler kadar kötü olan insanlar da var. Bu insanlar da bir an önce buradaki kendilerine göre insanların, bizlerin gitmesi ve kendilerine göre doğru olan yanlış inanların buraya gelmesi ve tekrar Eskişehirspor'u eski günlerine göndermek için uğraşıyor. Biz o insanlarla da mücadele edeceğiz. Öyle bir şey söz konusu değil, benim sezon sonuna kadar

mukavelem devam ediyor. Bizim onlarla işimiz yok. Bizim tek düşüncemiz, Belediye maçı. Bu maçı kazanmayı düşünüyoruz, başka öyle çıkmış şeylerle işimiz yok. O yönetici hangi yöneticiyse çıkar, açıklamasını yapar. Ona göre biz de konuşuruz. Ama öyle bir düşünce yoktur. Benim yönetim kuruluyla da, herkesle aram çok iyi. Benim kimseyle problemimin olması mümkün değil. Bizim tek gayemiz, bu seneyi çok iyi bir yerde bitirip önümüzdeki seneye bakmak"

RIZA ÇALIMBAY, İSTİFA EDECEĞİ İDDİALARINI YALANLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 13:40:02
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 14:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?