4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

İşyerinde tiner faciası: 3 yaralı

Eskişehir'de, sanayi sitesindeki bir iş yerinde sobanın tinerle tutuşturulması sonucu çıkan yangında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde bulunan Teksan Sanayi Sitesi H-1 Blok'ta meydana geldi. Makine parçası üreten bir iş yerinde sabah işe gelen işçiler Ziya A. (44), Olcay A. (23) ile sekreter Jülide S. (25) ısınmak için yazıhanedeki sobayı yakmak istedi.

Ancak içine tiner dökülen soba bir anda parladı. Etrafa yayılan alevlerden dolayı vücudunda yanıklar oluşan Ziya A., olaydan hafif yaralı olarak kurtulan Olcay A. ve Jülide S., 112 ambulanslarıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ziya A., ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun ciddi olması sebebiyle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olcay A. ile Jülide S. ise tedavileri yapıldıktan sonra taburcu oldu.

Görgü tanıkları, "Sekreter, 'Bizi kurtarın' diye yardım isteyince yangın söndürme tüpleriyle yangına müdahale ettik. Yangını itfaiye gelmeden söndürdük. Bu arada olay yerine çağırdığımız 112 Acil Servis ekipleri 3 yaralıyı hastaneye götürdü" dedi.
Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2009 Cuma 13:21:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?