4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Kadın hırsız kameraya yakalandı

Eskişehir'de bir işyerinden 6 cep telefonu ve bir fotoğraf makinesi çaldığı iddia edilen kadın, güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Eskibağlar Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde bulunan elektronik eşya mağazasında son 10 gün içinde bazı malzemelerin azaldığını fark eden görevliler, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Görüntülerde, her gün işyerine gelen şüpheli A.S. (34) adlı kadının cep telefonu ve fotoğraf makinesi çaldığı belirlendi. Ertesi gün aynı mağazaya geri gelen şüpheli kadın, işyeri yetkililerinin haber verdiği polisler tarafından gözaltına alındı. A.S. polise verdiği ifadesinde, çocuğunun borcunu ödemek için hırsızlık yapmaya karar verdiğini, değişik tarihlerde 6 cep telefonu ve bir fotoğraf makinesi çaldığını belirterek, cep telefonlarının dördünü iki ayrı işyerine sattığını, fotoğraf makinesinin ise evde olduğunu söylediği öğrenildi.

Çalıntı malzemeler, işyerlerinden ve şüphelinin evinden alınıp sözkonusu mağazaya teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından "işyerinden hırsızlık" suçundan mahkemeye sevk edilen A.S., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalıntı mal satın aldıkları öne sürülen şüpheliler O.K. ve R.A. hakkında ise, ayrıca hukuki işlemin başlatıldığı bildirildi.

Olayla alakalı soruşturmaya devam ediliyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 13:09:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?