3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kampüs-2'de 5 tutuklama

Eskişehir'de "Kampüs-2" adıyla düzenlenen operasyonda, üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları iddia edilen 6 kişiden 5'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'de üniversite öğrencisi olan gençlerin il dışından temin ettiği uyuşturucu maddeleri özellikle üniversite öğrencilerine sattıkları, öğrenci evlerinde uyuşturucu alemi yaptıkları ve yaptırdıkları istihbaratı üzerine "Kampüs-2" kod adıyla bir operasyon gerçekleştirmişti.

Operasyonda 18 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapan polisler, 1 kilo 43 gram esrar, 8 adet çıkı tabir edilen satışa hazır esrar, 4 gram mantar tabir edilen uyuşturucu nitelikli hap ile uyuşturucu içiminde kullanılan malzemeler ele geçirmişti. "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu maddeleri nakletmek, depolamak, satışa arz etmek ve satmak" suçlarını işledikleri iddiasıyla gözaltına alınan B.T. (24), Y.Ç. (23), Y.Ç. (24), E.G. (32), H.Ö. (28) ve S.F. (23) mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan E.G. serbest bırakılırken, diğer 5 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 21:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?