4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

'Kampüs-3' operasyonu

Eskişehir'de narkotik polisinin düzenlediği "Kampüs-3" adlı operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ve kullandıkları iddia edilen 2'si üniversite öğrencisi 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'de öğrenim gören bazı üniversite öğrencilerinin il dışından temin ettikleri uyuşturucu maddeleri özellikle üniversite öğrencilerine sattıkları ve öğrenci evlerinde uyuşturucu alemi yaptıkları istihbaratı üzerine "Kampüs-3" kod adıyla operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda, 2'si üniversite öğrencisi ve bir yaşı küçük şüpheli 600 gram esrar, uyuşturucu maddelerin içiminde kullanılan malzemeler, "zıvana" tabir edilen içilmiş esrarlı sigara izmaritleriyle yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Anadolu Üniversitesi öğrencisi M.V. (28) ile B.P. (18) "uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu maddeleri nakletmek, depolamak, satışa arz etmek ve satmak" suçlarından adliyeye sevk edildi. Diğer şüpheli üniversite öğrencisi ise, "kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak" suçlarından hakkında hukuki işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 13:21:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz şahin IP: 88.248.50.xxx Tarih : 13.05.2009 11:36:03

ben bu 18 yasındaki cocugu tanıyorm hiç torbacılıkla alakası yok cocuk sadece aeada içiyordu.. üstelik bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisi...yanlış arkadas seçimi yüzünden hayatı karardı adamın