3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kamu-Sen eylem çadırı kurdu

KAMU-SEN ESKİŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ EYLEM ÇADIRI KURDU

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların üyeleri, çalışanlara taraflı tutumda bulunduklarını iddia ettikleri kamu kurumlarındaki idarecileri, Hamamyolu Caddesi'nde çadır kurarak protesto etti.

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir Temsilcisi İsmail Türk, sendika olarak kamu kurumlarındaki bürokratların taraflı tutumlarından şikayetçi olduklarını belirterek, idarecilerin makam ve mevkilerini kullanıp, sendika üyelerine baskı uyguladığını iddia etti.

Eskişehir'de yaklaşık 7 bin üyeleri olduğunu ifade eden Türk, yapılan haksızlıklara "dur" demek için eylem yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Amaçlarının devletin kurumlarında iş barışını sağlamak olduğunu belirten Türk, şöyle konuştu: "Baskılara direneceğimizi bildirmek amacıyla eylem çadırımızı kurduk. Dosta, düşmana Kamu-Sen'in gücünü göstermek için buradayız. Kamu kurum ve kuruluşlarında iş barışının bozulmaması için her türlü fedakarlığı yapmaya çalışırken, bazıları şahsi menfaatlerini ön planda tutup çalışanlar arasında ayrımcılık yapıyor. İdarecilerin bu tutumlarından rahatsızız. Üyelerimizden aldığımız güçle her zaman bu tür uygulama yapanların takipçisi olacağız. Haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı mücadele etmek her Türk vatandaşının görevidir."

KAMU-SEN ESKİŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ EYLEM ÇADIRI KURDU
KAMU-SEN ESKİŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ EYLEM ÇADIRI KURDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2011 Salı 15:47:04
Güncelleme :8 Şubat 2011 Salı 19:47:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?