6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kano Şampiyonası 5 Temmuz'da

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek olan "Türkiye Durgun Su Kano Şampiyonası" 5-6 Temmuz tarihlerinde Sarısungur-Mamuca Göleti'nde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'de gerçekleştirilecek olan ulusal kano yarışlarına bir yenisini daha ekliyor. Daha önce birçok ulasal müsabakaya ve Balkan Şampiyonası'na ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi'nin Sarısungur-Mamuca Göleti önümüzdeki hafta sonu Türkiye Durgun Su Kano Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. 5 Temmuz Cumartesi ve 6 Temmuz Pazar günleri yapılacak olan şampiyonaya yurt genelinden 7 kulüp ve 90 sporcu katılacak.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Koordinatörü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tugay Aladağ, tüm Eskişehirlileri hafta sonu yapılacak yarışları izlemeye davet ederek, şmpiyona nedeniyle 5 Temmuz Cumartesi günü saat 9.00 ve 9.30'da, 6 Temmuz Pazar günü ise 8.30 ve 9.00'da Odunpazarı Otobüs İşletmesi önünden ücretsiz otobüs seferlerinin düzenleneceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 18:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?