4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Karnelerini göremeden öldüler!

Eskişehir'de meydana gelen kazada anneleriyle birlikte ölen 2 kız kardeş karnelerini göremedi.

Edinilen bilgiye göre dün gece saatlerinde Eskişehir-Seyitgazi karayolu Asri Mezarlık yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, anneleri Rahime Erten (36) ile birlikte hayatını kaybeden Sevim Erten (14) ile kardeşi Burcu Erten (16), bugün karne alacaktı.

Eskişehir Yunus Emre Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi Burcu Erten ile Cengiz Topel İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi kardeşi Sevim Erten ile anneleri Rahime Erten'in cenazeleri, otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Anne ve iki kızının cenazeleri, toprağa verilmek üzere Seyitgazi ilçesine bağlı Kümbet köyüne götürüldü.

Öte yandan, kazada eşi ile 2 kızını kaybeden ve kendisi de yaralanan sürücü Metin Erten'in (45), Eskişehir Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Metin Erten'in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Kazada yaralanan Dilek Okçu (31) ile oğlu Uğur Okçu (12) ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Dün gece yarısı meydana gelen trafik kazasında, Metin Erten, 26 AY 813 plakalı otomobil ile Eskişehir-Seyitgazi karayolunda seyir halindeyken yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kırınca araç ormanlık alana uçmuş, tel örgüleri aşıp ağaca çarpan araç ikiye bölünmüştü.

Otomobilde bulunan sürücünün eşi Rahime Erten ile kızı Sevim Erten olay yerinde, diğer kızı Burcu Erten ise kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 17:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?