6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Katil kiracı yakalandı

ESKİŞEHİR’de 43 yaşındaki Seniha Özsakçı’nı 52 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra 16 yaşındaki kızı A.Ö.’ye tecavüz etmek suçundan aranan 27 yaşındaki Gülbey Nadi Gölpek ile boşandığı eşi 20 yaşındaki Sevgi Kızıldağ İzmir Narlıdere’de yakalandı.

Yenibağlar Mahallesi Eti Caddesi’nde 15 Şubat 2008 tarihinde meydana gelen olayda Seniha Özsakçı, eski kiracısı Gülbey Nadi Gölpek tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, kızı A.Ö. de tecavüz edildikten sonra fare zehiri içirilerek öldürülmek istenmişti.

2 gün annesinin cesediyle aynı evde kalıp polisler tarafından yarı baygı ve şok geçirmiş halde bulunan lise öğrencisi A.Ö.’nün halen Eskişehir Osmangazi üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğünü bildirildi. Muayenesinde bakire olmadığı belirlenen A.Ö. ifadesinde, Zeynep Kızıldağ’ın kendisini tuttuğunu, annesini öldüren Gülbey Nadi Gölpek’in de tecavüz ettiğini söylemişti.

DOĞACAK BEBEKLERİ İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTILAR

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olaydan sonra kaçan Gülbey Nadi Gölpek ile Sevgi Kızıldağ’ın yakalanması için özel bir ekip oluşturdu. Özel ekipte yer alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Şubesi dedektifleri, Gülbey Nadi Gölpek’in cep telefonu sinyalinden İzmir’de olduğu belirledi. Eskişehir’den İzmir’e giden polisler Gülbey Nadi Gölpek ile 9 aylık hamile olan boşandığı eşi Sevgi Kızıldağ’ı bugün öğle saatlerinde Narlıdere’de sokakta yürürken yakaladı. Gözaltına alınan Gülbey Nadi Gölpek ile Sevgi Kızıldağ’ın doğacak bebekleri için alışveriş yapmak üzere kaldıkları bir yakınlarının evinden çıktıkları sırada yakalandıkları, Sevgi Kızıldağ’ın zaman zaman doğum sancıları çektiği kaydedildi.

Zanlıların olaydan sonra Eskişehir’den İzmir’e giderek, burada bir yakınlarının evinde kaldıkları öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, İzmir polisi ile işbirliği yapılarak yakalanan zanlıların Eskişehir’e getirileceğini belirtti.


KREDİ KARTI VE CEP TELEFONU ELE VERDİ

Yetkililer olaydan sonra İzmir’e kaçan 2 zanlının, cep telefonu sinyali ve kullandıkları banka kredi kartlarından İzmir’de olduklarının belirlendiğini ve Sevgi Kızıldağ’ın bir yakınının evinden çıkarken yakalandıklarını kaydetti.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 16:16:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?