6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Katil zanlısını linçten polis kurtardı

Eskişehir'de 3 gün içinde kayınbiraderini, kayınvalidesini ve eşini tabancayla öldürüp, kayınpederini yaralayan şahsı teslim olması için ikna eden İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, katil zanlısını linç girişimine karşı makam aracına bindirerek emniyete götürdü.


Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Sırma Sokağı'nda meydana gelen olayda, 3 gün önce kayınbiraderi Mehmet Çetin Şengül'ü (29) berber koltuğunda silahla öldürdükten sonra bugünde kayınpederinin bahse konu adresteki evinde kayınvalidesi Hamiyet Şengül ile eşi Ayşe Korkar'ı öldüren, kayınpederi Metin Şengül'ü (65) de yaralayan sabıkalı Ömer K. (29), silah sesleri geldiği ihbarıyla olay yerine giden polislere evdeki herkesi vurduğunu söyledi.

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel, katil zanlısına, "Bana güvenen kimse yarı yolda kalmaz. Ben sana söz verdim. Zararın neresinden dönersen kardır" dedi.


Bu arada, özel harekat polisleri, evin çevresinde muhtemel bir operasyona karşı hazırlık yaptı. Bir süre sonra teslim olan katil zanlısı, çevrede toplanan ölenlerin yakınlarının linç girişimine karşı İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'in makam aracına bindirildi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Bürosu'na götürülen Ömer K.'nın sorgusu sürüyor.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 03:30:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazan koc IP: 78.163.1.xxx Tarih : 23.01.2008 10:12:17

bu kişilere kader kurbanı deyılbir insan canavarı olarak görüyorum cezası ömürboyu olmalı diye düşünüyorum bu bir canidir