6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kayınbiradere berber koltuğunda infaz

Eskişehir'de, enişte ile kayınbirader arasında çıkan sözlü tartışma ölümle sonuçlandı. Enişte Ömer K., telefonda tartıştıktan sonra berberde tıraş olan kayınbiraderi Mehmet Çetin Şengül'ü kafasına sıktığı tek kurşunla öldürdü.

Alınan bilgiye göre olay, Sütlüce Mahallesi Eğitimciler Caddesi üzerindeki bir berber salonunda gerçekleşti. Birbirlerinin kız kardeşleriyle evli olan Mehmet Çetin Şengül (29) ve Ömer K. (29) telefonla konuştukları sırada tartıştı. Boşanma nedeniyle çıktığı ileri sürülen tartışma sonrası aracı ile söz konusu berber dükkanına gelen enişte Ömer K., tıraş olmakta olan kayınbiraderi Şengül'e silahla bir el ateş etti.

Boynun kafa kısmından ağır yaralanan Şengül, olay yerinde hayatını kaybetti. Enişte K. ise aracına binerek olay yerinden kaçtı. Şengül'ün cesedi yapılan otopsinin ardından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Acı haber üzerine olay yerine gelen Şengül'ün yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, enişte K.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2008 Pazar 04:00:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?