3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kaza kurbanları toprağa verildi

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, bir yakınlarının nişan törenine giderken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 5 gurbetçi toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, dün Eskişehir-Sivrihisar karayolunun 59. kilometresindeki Kaymaz beldesi kavşağında dün meydana geldi. Yakınlarının Sivrihisar ilçesine bağlı Sığırcık köyündeki nişan törenine gittikleri öğrenilen Şahin Kapaklıkaya yönetimindeki RZG 635 yabancı plakalı minibüs ile Sadık Demirdağ idaresindeki 06 GKL 56 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Kazada sürücüler Demirdağ ve Kapaklıkaya ile minibüste bulunan gurbetçi vatandaşlar Gülsüm Kapaklıkaya, Orhan Kabasakal, Güllü Akköprü, Sena
Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti. Seval Ildız (35), oğlu Beşir Baksin Ildız (11), Mehmet Emin Kapaklıkaya (47) ile Hediye Yıldırım'ın (34) da yaralandığı kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, yakınları tarafından Sivrihisar Devlet Hastanesi morgundan teslim alınıp Sığırcık köyüne götürüldü.

Şahin Kapaklıkaya, Gülsüm Kapaklıkaya, Orhan Kabasakal, Güllü Akköprü ile Sena Yıldırım'ın cenazesi, ayrı ayrı kılınan cenaze namazlarının ardından köy mezarlığına defnedildi.Hafif ticari aracın sürücüsü Sadık Demirdağ'ın cenazesinin ise Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan kazada yaralanan 4 kişinin, Yunus Emre Devlet ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavileri sürüyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 16:56:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?