6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kazazede taraftarın babasına forma

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, maç dönüşü geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım servisinde 5 aydır tedavi gören Eskişehirspor taraftarı bir gencin babasına forma hediye etti.

18 Mayıs’ta Beşiktaş İnönü Stadı’nda Eskişehirspor-Boluspor arasında oynanan Süper Lig’e terfi final maçı sonrası Eskişehir’e dönerken Bursa Yolu’nda kaza geçiren taraftar grubu arasında yer alan Ali Özer (21), götürüldüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde 5 aydır tedavi görüyor.

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, hastanede ziyaret ettiği gencin babası Mümin Özer’e moral olması maksadıyla “Ali Özer 26” yazılı bir forma armağan etti.

Ayrıca Özer’e, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı adına bir buket çiçek takdim eden Zeydan, “Dualarımız sevgili kardeşimiz Ali Özer ile birlikte. Yaklaşık 5 aydır yoğun bakımdan çıkamadı. Başkanımız Halil Ünal ve yönetim kurulu üyelerimiz, Özer ailesine biraz olsun moral olabilir düşüncesi ile böyle bir karar aldı. Ali kardeşimiz, inşallah en yakın sürede iyileşerek, tribündeki yerini alır. Bütün Eskişehirspor taraftarının duaları, Ali için olsun” dedi.

Zeydan ile Özer, daha sonra Vali Kadir Çalışıcı’yı makamında ziyaret ederek gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Vali Çalışıcı ise, “Ali kardeşimiz için yapacak tek şey, bol bol dua etmek. O, Eskişehirspor taraftarı ve kolay kolay pes etmez. Maç daha bitmedi. Eskişehirspor, ne umutsuz maçları taraftarının desteği ile umuda çevirdi. Bir galibiyetle hastalıklar, küskünlükler, dargınlıklar ve acılar unutuldu. Ali, inşallah büyük Eskişehirspor taraftarının duaları ve desteğiyle tekrar eski sağlıklı günlerine dönecektir” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 23:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?