6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kent Gönüllüleri Eskişehir'i geziyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin Kent Gönüllüsü Çocuk Kulübü üyesi çocukların şehri tanımaları için düzenlediği geziler sürüyor.

Emek ve 71 Evler mahallelerinden sonra Çamlıca, Batıkent, Şirintepe ve Yeşiltepe mahallelerinden çocuklar geziye katılarak, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinde gördüler.

Kent gezisinde büyük parklar, Büyükşehir Belediyesi Odunpazarı Evleri'ni, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi'ni, opera binasını, Kalabak Suyu Tesisleri'ni, Halk Ekmek Fabrikası'nı ve göletleri dolaşan çocuklar kent gezilerinin ardından Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek Başkan Büyükerşen'i ziyaret ettiler.

Çocukları Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda kabul eden Başkan Büyükerşen, çocukların yaşadıkları kenti tanımasının ve sevmesinin önemine dikkat çekerek, "Şehri emanet edeceğimiz yarının büyüklerine kenti bugünden tanıtıyor ve onlara kentlilik bilincini aşılıyoruz. Yaşama geçirilen projelerin korunmasının ve yaşatılmasının, kentimizin temiz tutulmasının önemini anlatıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 13:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?