6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kent Gönüllüsü Çocuklardan ziyaret

Kent Gönüllüsü Çocuk Kulübü üyesi bir grup çocuk, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nce oluşturulan Kent Gönüllüsü Çocuk Kulübü faaliyetlerini sürdürüyor. Emek ve 71 Evler mahallelerinde yaşayan bir grup kent gönüllüsü çocuk, kent gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr.Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

Kent gezisinde Büyük Parkları, Opera Binasını, Kalabak Suyu Tesislerini, Halk Ekmek Fabrikası'nı ve göletleri dolaşan çocuklar en çok Sazova bölgesinde yapımı devam eden Bilim Sanat ve Kültür Parkı ile Kalabak Suyu Dolum Tesislerini beğendiklerini söyledi. Çocuklar, Başkan Büyükerşen'e yaşama geçirdiği projelerden ötürü teşekkür ettiler.

Başkan Büyükerşen "Televizyonlarda imrenerek baktığımız Disneyland benzeri çok büyük parklar yapıyoruz. Bu parklarda masal kahramanlarını barındıran şatolar, korsan gemileri, su kayağı alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, denize gidemeyenlerin deniz keyfini yaşayabilecekleri suni plajlar, çocuklarımızın her türlü deneyi yapabilecekleri bilim deney merkezi, uzayı gözlemleyebilecekleri planetaryum (gözlemevi) ve daha bir çok yenilik olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 18:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?