3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kentpark'a 'olimpiyat' teknolojisi

Kentpark, ‘olimpiyat’ teknolojisiyle yapılacak

Eskişehir yolu üzerinde yapımı devam eden Kentpark Alışveriş Merkezi’nin 115 milyon euro’ya mal olduğu bildirildi
Kentpark AVM’nin tanıtım toplantısında konuşan Kentpark AVM Genel Müdürü Mehmet Akalın, Ankara’nın ilk ve tek “A konseptli alışveriş merkezi” olan Kentpark’ta dünyanın en büyük markalarının bir araya getirileceğini söyledi. Eylül ayında açılması planlanan alışveriş merkezinde 230 mağazanın bulunacağını ifade eden Akalın, mağazaların ise yaklaşık yüzde 70’inin şimdiden kiralandığını belirtti.
Ankara’nın 4.5 milyon nüfusuyla büyük bir ticaret potansiyeli bulunduğunu anlatan Akalın, “Başkentte çok sayıda AVM var ancak yaşam merkezleri eksik. Ankara’da bir benzeri daha olmayan A marka karması ve benzersiz mimarisiyle Kentpark AVM, Ankara’nın yeni cazibe merkezi olacak” dedi. Akalın, Kentpark AVM sayesinde tüm Ankaralıların ilk defa doğayla iç içe, çiçek kokuları eşliğinde ve adeta bir orman havası soluyarak, güzel bir atmosferde alışveriş yapma şansını yakalayacaklarını kaydetti.

Akalın, Ankara- Eskişehir yolu üzerinde kurulan Kentpark’ta, benzeri Pekin Olimpiyatları’nda da kullanılan cam tavanlar bulunduğunu, güneş ışığından maksimum düzeyde yararlanabilmek için mimari yapıda camların önplanda tutulduğunu anlattı
 

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:28:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?