4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Kılıçdaroğlu'ndan Büyükerşen'e ziyaret

KILIÇDAROĞLU'NDAN BÜYÜKERŞEN'E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, CHP Eskişehir Milletvekili Murat Sönmez ve diğer parti yöneticileriyle birlikte Başkan Büyükerşen'i makamında ziyaret etti. Belediye girişinde karşıladığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, arkadaşı, dostu olduğunu ifade ettiği Kılıçdaroğlu ile rektörlüğü ve akademi başkanlığı döneminde daha sık görüştüğünü anlattı. Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türk siyasetinde "yeni yıldız" olarak gördüğünü dile getiren Büyükerşen, "Siyasete daha çok faydaları olacaktır" dedi.

Eskişehir'in ve Eskişehirlilerin Büyükerşen ile çok şanslı olduğunu belirten Kılıçdaroğlu ise, "Bursa ile Ankara arasında sıkışan Eskişehir, sizin sayenizde kültür, sanat, sanayi ve tarımın başkenti oldu. Eskişehirliler, sizden vazgeçmiyorlar. Bu da sizin çabanızdan, şehre önem göstermenizden kaynaklanıyor. Siyasetin sizler gibi değerli insanlara ihtiyacı var. Umarım, daha uzun yıllar hizmet edersiniz" diye konuştu.

"Bunları tek başına yapmış değilim" diyen Yılmaz Büyükerşen, "Sosyal demokrat düşünce, hatta merkez sağda olan bütün Eskişehirliler benim etrafımda toplandılar, toplanabiliyorlar. Bunun pek çok ile örnek olmasını diliyorum. Türk halkı, futbol takımı tutar gibi partilere oy vermiyor. Hizmet kimdeyse ona oy veriyor. Bu, Türk demokrasisi için umut verici bir şey" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 16:31:05
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 18:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
vatandaş mustafa IP: 78.163.22.xxx Tarih : 27.10.2009 11:14:27

ünüversite rektörlüğü yapmış,türkiyenin en çağdaş çakma prof.erşen 3.üniversitenin açılmasına ramak kala ,yıllardır üniversite arsası olarak ayrılan yeri yandaşı olduğu masonların istek vakfı alamayınca HORMONSUZ KABAK TARLASI OLMASINA çağdaş dsp li lerle beraber oy birliğiyle karar verdiler.kılıçdaroğlu da HORMONSUZ KABAK YEMEYE GELMİŞTİR.ESKİŞEHİRLİ OLARAK HORMONSUZ TATLI KABAĞI YEMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIMIZI ESKİŞEHİRE BEKLERİZ.