3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kırat neden sütçü beygirine döndü?

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Merkez sağı dağıtanların yeniden bu birliği sağlayabileceklerini düşünenler, milletimize karşı büyük hata ederler" dedi.

Eskişehir Hayal Kahvesi'nde partisince düzenlenen İl Başkanları İstişare Toplantısı'nda konuşan DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, genel seçimlerde uygulayacakları politikaları değerlendirdi.

Tarihi yeniden yazacaklarını iddia eden Çetin Özaçıkgöz, "Merkez sağ, Doğru Yol Partisi neden darmaduman oldu? Neden kırat tökezledi? Bazıları bana kızıyor ama bir gerçek olduğu için tekrarlayacağım, neden kırat sütçü beygirine döndü? Eğer bu tespiti doğru yapamazsak, arızayı, teşhisi düzgün, gerçekçi bir şekilde tespit edip ortaya koyamazsak, tedavi sürecinde reçetemizde hastayı iyileştirmek üzere ortaya koyduğumuz ilaçlar fayda yerine zarar verir. Maalesef, uzun zamandan beri bu partiyi yerle bir etmiş, merkez sağı darmaduman etmiş insanlar, eski siyasiler, yazarlar, çizerler televizyon ekranlarında, gazete sütunlarında, 'nasıl bunu toparlarız?' diye çare arıyorlar. Bize göre en yanlış tedavi şekli, bu. Darmaduman etmiş insanlarla bu birliği sağlamak mümkün olsaydı, zaten dağıtmazlardı. Dağıtanların yeniden bu birliği sağlayabilecekleri düşünülüyorsa eğer, milletimize karşı fevkalade büyük bir hata ederler" diye konuştu.

Toplantıya 58 il başkanı ve diğer parti yöneticileri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 16:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?