5
Mayıs
2024
Pazar
ESKİŞEHİR

Koca katiline 20 yıl hapis

KOCASINI 46 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜREN JUDOCU KADINA 20 YIL HAPİS

Eskişehir'de, kocasını 46 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedini üzerine kolonya döküp yakmaya çalıştığı iddiasıyla yargılanan judocu kadın 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü son duruşmasında, tutuklu sanık Hanife Ç. (36) bir kez daha hakim karşısına çıktı. Hanife Ç., eşiyle yaşadıkları tartışmanın ölümle sonuçlanmasından pişmanlık duyduğunu ifade ederek, "Kocam Ramazan Ç. beni çeşitli bahaneler öne sürerek sürekli dövüyordu. Olay günü uyuyordum. Beni kaldırınca elinde bıçak olduğunu gördüm. Hemen yataktan kalkıp kendimi korumak için bıçak aldım. Sonuçta da bu olay oldu. Gençken judo sporuyla uğraştığım için kendimi korumasını bilirim'' dedi.

Mahkeme heyeti, duruşma sonunda kararını açıklayarak bir çocuk annesi Hanife Ç.'yi 20 yıl hapis cezasına mahkum etti.

23 Mayıs 2009 tarihinde Sazova Mahallesi Çardaklı Sokağı'nda bir evde meydana gelen olayda, akrabasına borç para verme meselesi yüzünden tartıştığı kocası Ramazan Ç.'yi (50) 46 yerinden bıçaklayarak öldürüp, cesedini kolonyayla yakmak istediği iddia edilen Hanife Ç. gözaltına alınmış, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

KOCASINI 46 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜREN JUDOCU KADINA 20 YIL HAPİS
KOCASINI 46 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÖLDÜREN JUDOCU KADINA 20 YIL HAPİS
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:29:02
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?