6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Komşu kadının öfkesi!

ESKİŞEHİR’de 35 yaşındaki Ayşe İnal, köpek yüzünden tartıştığı ve kendisine küfür edip hakaret ve tehditte bulunduğunu öne sürdüğü 75 yaşındaki Habib Yüksel Yonus’u sopayla döverek hastanelik etti.

Emek Mahallesi Cumhuriyet Sokak’ta dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda Habib Yüksel Yonus ile komşusu Ayşe İnal arasında köpek yüzünden tartışma çıktı. Ayşe İnal kendisine küfür, hakaret ve tehditte bulunduğunu öne sürdüğü Habib Yüksel Yonus’a sopayla saldırdı. Yaşlı adam başına isabet eden sopa darbeleriyle yaralandı. Yonus, Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken Ayşe İnal da polis tarafından gözaltına alındı.

Kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen Habib Yüksel Yonus, komşusu Ayşe İnal’dan şikayetçi oldu. Yonus, olay saatinde belediyeden görevlilerin gelip sahipli hayvanların kayıtlarını yaptıklarını belirterek şu idialarda bulundu:

“Ayşe’nin evinin önünde köpekler vardı. Oraya adamlar gelmiş köpeklerin kaydını yazıyordu. Ben Ayşe’ye ‘Ne o köpekleri mi yazıyorlar?’ dedim. Ayşe ise bana küfür etti. Daha sonra oradan ayrılıp pazara alışverişe gittim. Yolda eşimle karşılaştım. Eşim bana Ayşe’nin çok sinirlendiğini beni döveceğini, eve gelmememi, durumu polise bildirmemi söyledi. Ben de eşime ‘Ben birşey yapmadım ki, niçin beni dövsün?’ dedim. Eve doğru gittiğimde sokakta Ayşe ile karşılaştım. Ayşe sopayla bana saldırdı.”

‘HAKARET VE KÜFÜR ETTİ’

Komşusunu yaralama suçundan gözaltına alınan Ayşe İnal ise, Habib Yüksel Yonus’un kendisine ağıza alınmayacak küfürler ettiğini, hakaret ve tehditlerde bulunduğunu öne sürdü. İnal, yaşlı komşusunun küfürleri karşısında sinirlenip ona saldırdığını kaydetti. Ayşe İnal, yaraladığı komşusundan kendisine haraket ve tehditte bulunduğu için şikayetçi olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Ayşe İnal hakkında ‘Kasten yaralma’, Habib Yüksel Yonus hakkında da ‘Hakaret ve tehdit’ suçlarından yasal işlem yapıldığını, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceklerini açıkladı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 07:32:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?