3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Konser dönüşü kaza: 10 yaralı

Eskişehir'de, sanatçı Kenan Doğulu'nun verdiği konser sonrası meydana gelen trafik kazasında 4'ü ağır 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Murat B. idaresindeki 34 EB 715 plakalı otomobil ile Onur S. yönetimindeki 26 TN 256 plakalı otomobil, Eskişehir-Sarıcakaya karayolunun 2. kilometresi Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, her iki otomobil sürücüsü Murat B. ve Onur S. ile araçlarda bulunan Banu Süzen, Şahin Özcan, Baki Murat Sarı, Cansu Nuhoğlu, Tankut Şener Girgin, Selime Çam, Dinçer Göl ile Aysun Nuhoğlu yaralandı. Anadolu Üniversitesi İki Eylül Yerleşkesi'ndeki şenlik alanında düzenlenen Kenan Doğulu konserinden döndükleri öğrenilen yaralılar, 112 ve özel ambulanslarla kaldırıldıkları Eskişehir Devlet, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Özel Sakarya ve Yunus Emre Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Murat B., Cansu Nuhoğlu, Tankut Soner Girgin ile Selime Çam'ın hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.Bu arada kazayı fark eden iki sürücü araçlara çarpmamak için yoldan çıkarken, karayolunda aksayan ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.

Jandarma ekipleri, kazayla alakalı inceleme başlattı

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:30:32
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:41:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?