6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

'Korsan Gemisi' önünde hatıra fotoğrafı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Sanat ve Kültür Parkı, henüz tamamlanmamış olmasına rağmen yoğun ilgi gördü.

Park alanı Eskişehirliler’in akınına uğrarken, yeni evli çiftler de 'Korsan Gemisi' önünde hatıra fotoğrafı çektirmeye başladı.

Belediye tarafından yapılmakta olan ve 400 bin metrekarelik alanı ile Eskişehir’in en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Bilim Sanat ve Kültür Parkı, Eskişehirliler’in yeni uğrak yeri oldu. Kent halkının yoğun ilgi gösterdiği Kütahya Yolu Sazova mevkiinde bulunan park alanında 7’den 70’e herkesin gezip eğlenebilecekleri donatılar bulunuyor.

Park içinde bulunan bire bir ölçülerdeki 'Korsan Gemisi' ve özel oyun araçları ile donatılmış oyun alanları, çocuklar kadar yetişkinlerin de ilgisini çekiyor.
Bilim Sanat ve Kültür Parkı, yeni evli çiftler için de nikah sonrası hatıra fotoğrafı çektirebilecekleri alternatif bir mekan oldu. Son olarak nikah sonrası parka gelen İbrahim ve Melike Bayrak çifti, gemi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni evli çift, bu özel günlerini Bilim Parkı’nda fotoğraflarla ölümsüzleştirmek istediklerini belirterek, "Eskişehir’e böylesi büyük ve faydalı parklar yaparak, bizlerin hizmetine sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 14:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?