8
Mayıs
2024
Çarşamba
ESKİŞEHİR

Köyü kana buladı

Eskişehir'de bir kişi, aralarında geçimsizlik bulunan eşinin ailesi tarafından evden götürülmek istenmesi üzerine çıkan tartışmada, eşinin kuzenini tabancayla öldürdü, kayınpederi ile eşini ağır yaraladı. Köy meydanında karşılaştığı 2 kişiyi daha silahla yaralayıp kaçan zanlı, jandarma tarafından köy mezarlığında yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Yukarısöğütönü köyünde yaşayan Y.Ç. (45), kayınpederi İlhan Tunalı (53) ve eşi Türkan Ç'nin (30) kuzeni Gürsel Tunalı (38) ile evde içki içti. Bir süre sonra Y.Ç. ile aralarında geçimsizlik bulunduğu bildirilen eşi Türkan Ç'yi evden götürmek isteyen kayınpederi İlhan Tunalı ve Gürsel Tunalı arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu, Y.Ç,tabancayla kayınpederi İlhan Tunalı, eşinin kuzeni Gürsel Tunalı ile eşi Türkan Ç'ye ateş etti. Gürsel Tunalı vücuduna isabet eden 5 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. İlhan Tunalı ve 2 çocuk annesi Türkan Ç. ağır yaralandı.

Olay yerinden kaçan şüpheli Y.Ç, köy meydanında karşılaştığı Ünal Kuzu ile Ali Güneş'i de henüz belirlenemeyen bir nedenle ateş edip yaraladı.

Ağır yaralanan İlhan Tunalı ve Türkan Ç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, hafif yaralı Ünal Kuzu ile Ali Güneş ise Yunusemre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olaydan kısa süre sonra köy mezarlığında yakalanan Y.Ç'nin bazı suçlardan sabıkasının bulunduğu bildirildi.

AA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2007 Pazar 10:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?