6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Koyunlar kaçtı, zabıta kovaladı

Kurban Bayramı öncesi firar eden 3 kurbanlık koyun, Eskişehir'de polis ve zabıta ekiplerine güç anlar yaşattı.

Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda gece saatlerinde başıboş 3 kurbanlık koyunun gezdiği ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti.

Henüz bilinmeyen bir yerden kaçtıkları anlaşılan kurbanlık hayvanlar, bir süre polisleri peşinden koşturdu. Bir koyun adliye önünde iki ekip otosuyla yolu kesen polislerin arasından kaçarken, bir polis memuru bir süre elinde telsizle hayvanı kovaladı.

Girdikleri Adalet Sarayı bahçesinde sıkıştırılan kurbanlık koyunları teslim almaları için belediye görevlilerine haber verildi. Bu arada, hayvanları yakalayan polislerin bir hırsızlık ihbarına gitmesi gerekince kurbanlık koyunları bekleme nöbeti gazetecilere kaldı. Bir süre sonra Adalet Sarayı önüne gelen zabıta ekipleri, araçla hayvanlara yanaştı.

Bu esnada ürküp yine kaçmaya teşebbüs eden kurbanlık hayvanlara, önlerine geçen zabıta ve basın mensupları engel oldu. Zabıta görevlilerinin araçla köşeye sıkıştırdığı koyunlar, daha sonra tek tek araca alındı. Ancak araçtan da atlayan hayvanlar, görevlilerin işini zorlaştırdı.

Sonunda araca alınan 3 kurbanlık, zabıta aracıyla sahibi bulununcaya kadar misafir edilmek üzere belediye mezbahasına götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 11:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?