6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Kredi kartını çalıp, alışveriş yaptılar!

Eskişehir'de, misafir olarak kaldıkları akrabalarının evinden çaldıkları kredi kartıyla 4 bin YTL'lik alışveriş yaptıkları iddia edilen iki kız kardeş yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir işyerinde tezgahtar olarak S.K. (19) ve lise öğrencisi olan kız kardeşi S.K. (16), Büyükdere Mahallesi'nde bir akrabalarının evinde misafir olarak kaldı. E.S. (24) adına kayıtlı kredi kartını masa örtüsünün altından çaldıkları öne sürülen abla-kardeş, bir işyerinden 4 bin YTL tutarında alışveriş yaptı.

Bir süre sonra kredi kartının yerinde olmadığını fark eden E.S., banka ile irtibat kurduğunda kartından 4 bin YTL tutarında harcama yapıldığını öğrenince, polise ihbarda bulundu. Araştırma başlatan ekipler, bahse konu işyerindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kartı çalıp, alışveriş yaptıkları iddia edilen şüpheliler S.K. ve kardeşini tespit etti.

Başkasına ait kredi kartını kaldırımcılık suretiyle çalarak kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan genç kızlar, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 18:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?