3
Mayıs
2024
Cuma
ESKİŞEHİR

Kros ligi final yarışması yapıldı

Atletizm Federasyonu Kulüplerarası Kros Ligi final yarışması Eskişehir'de yapıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Sazova Mahallesi'nde bulunan Bilim, Kültür ve Sanat Parkı'nda organize edilen yarışmaya 8 kategoride 12 takımın sporcuları katıldı. Yarış sonunda baygınlık geçiren bazı bayan sporculara, parkta hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Atletizm Şubesi Kaptanı Fikret Çetinkaya, "Genç erkek takımımız, Eskişehir'de yapılan final müsabakasında 33 puan farkla birinci geldi. Burada da şampiyonluk kupasını alacağımıza inanıyorum. Genç bayan takımımız da ikinci sırada. Onlar da inşallah ikinciliğini koruyacak. Böylece Türkiye Kros Ligi'ne de noktayı koyuyoruz. Burada alacağımız şampiyonluk kupasını kulübümüze kazandıracağımız için çok mutluyuz" dedi.

Büyük erkekler, bayanlar, genç erkekler, bayanlar, yıldız erkekler, bayanlar, 16 yaş altı erkek ve bayanlar kategorilerinde yapılan yarışma sonunda dereceye giren takım ve sporculara kupa, madalya, plaket ve çeşitli hediyeler Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 15:56:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?