6
Mayıs
2024
Pazertesi
ESKİŞEHİR

Küçük hırsızlar yakayı ele verdi

Eskişehir'de, son 3 ayda 12 villadan hırsızlık yapıp evlerdeki yiyecek ve içecekleri tükettikleri iddia edilen 5 çocuk, jandarma ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 aydır Aşağısöğütönü ve Yukarısöğütönü köylerinde genelde yazlık olarak kullanılan villalardan eşya çalıp, evlerdeki yiyecek ve içecekleri tüketen hırsızlarla ilgili araştırma başlattı.

Jandarma görevlileri, yaptıkları çalışmalar neticesinde olayların şüphelileri oldukları öne sürülen H.S. (17), S.S. (16), H.S. (15), U.K. (17) ve E.H.'yi (17) yakaladı. Gözaltına alınan çocukların evlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda, villalardan çalınan bir pompalı tüfek, bir av tüfeği, bir havalı tüfek, 2 tüfek dürbünü, 2 matkap, bir el sprali, bir araç televizyonu, bir boru makası, bir keski, bir spral taşı, bir kaynak makinesi, bir dijital uydu alıcısı, bir oto teybi, bir bağlama ele geçirildi.

Çalınan malzemeler sahiplerine teslim edildi. Şüpheli 5 çocuğun, 12 hırsızlık olayından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 13:07:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?