4
Mayıs
2024
Cumartesi
ESKİŞEHİR

Kum Voleybolu Şenliği yapılacak

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, deniz olmayan kentte bayanlar arasında düzenleyecekleri kum voleybolu şenliğine 7 ülkeden 30 sporcunun katılacağını söyledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve sponsor firma yetkilileriyle birlikte Gençlik Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Arduç, Eskişehir'de yeni bir turnuva daha gerçekleştireceklerini belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç, "9-12 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Stadyumu altı Açık Spor Tesisleri'nde organize edeceğimiz 'Eskişehir Cup Bayanlar Kum Voleybolu Şenliği'ne Türkiye, Estonya, Moldova, Polonya, Romanya, Sırbistan ve Yeni Zelenda'dan 30 sporcu katılacak. Sahillerde yapılan bir organizasyonu, biz denizi olmayan Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın getirttiği kum sayesinde ve sponsor firmalarımızın desteğiyle burada gerçekleştireceğiz" dedi.

Turnuvaya katılımın ücretsiz olduğunu kaydeden Arduç, "Turnuvaya Türkiye'den 4, Romanya'dan 2, diğer ülkelerden birer takım katılacak. Estonya'yı temsil eden sporcular, 2005-2006 sezonunda dünya 5.si oldular. Herkesi Bayanlar Kum Voleybolu Şenliği'ni izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Ataç ise, çok önemli bir organizasyona destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 16:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?